Ünye Şehir Stadı çalışmaları

Ünye Şehir Stadı çalışmaları


ORDU (A.A) - Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, şehir stadında inceleme yaparak, Ünyespor seyircisine yakışır, Ünyesporlu futbolcularımıza yakışır bir şehir stadı olsun istiyoruz dedi.
     Demir, Ünye Şehir Stadında mühendislerle incelemelerde bulundu.
     Ünyespor Yönetim Kurulu üyelerinden gelen talep üzerine şehir stadında sorunları tespit eden Demir, VIP tribününün konumunun yanlış yerde olması ve bu nedenle seyircilerin olumsuz hava şartlarına maruz kalması konusunda şikayetler geliyordu. VIP tribününün karşı tarafa yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yaptık. Ayrıca tribünlerden zemine akan yağmur sularına da çözüm bulunması konusunda çalışmaları takip edeceğiz dedi.
     Demir, şunları kaydetti:
     Ünyesporun yöneticileri, statta bazı sorunların olduğunu söyledi. Bu problemlerden dolayı hem maç oynanırken sorunlar yaşanabileceğini hem de sağlıklı bir maç izleme ortamının oluşamayacağını ifade etiler. Biz de teknik elemanlarla stada gelip eksikleri ve yanlışları tespit ettik. Önümüzdeki günlerde ivedilikle yapılacak işler için arkadaşların bize göstereceği yolda çalışmaları yapacağız. Ünyespor seyircisine yakışır, Ünyesporlu futbolcularımıza yakışır bir şehir stadı olsun istiyoruz.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ünye Şehir Stadı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER