Uşakta alışveriş festivali yapılacak

Uşakta alışveriş festivali yapılacak -UTSO Başkanı Kuvvet: 500 firmanın katılmasını beklediğimiz alışveriş festivali kent ekonomisine canlılık getirecek


UŞAK (A.A) - Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Mustafa Kuvvet, Ocak ve Şubat aylarında düzenleyecekleri alışveriş festivalinin kentin ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.
     Kuvvet, düzenlediği basın toplantısında UTSO Birinci Alışveriş Festivali ile ilgili bilgi verdi.
     Ocak ve şubat aylarını kapsayacak alışveriş festivalinin kent ekonomisine canlılık getireceğini söyleyen Kuvvet, şu ana kadar 300 firmanın festivale katılmak için başvuruda bulunduğunu ifade etti.
     Başvuruların sürdüğünü, festivale 500 firmanın katılmasını beklediklerini ifade eden Kuvvet, şöyle konuştu:
     Festivale katılan firmalar belirli oranlarda indirim yapmayı taahhüt ediyor. UTSOyla bir sözleşme imzalıyorlar. Festival süresince festivale katılan firmalardan alışveriş yapan vatandaşlarımız 30 lira üzeri alışverişleri için hediye kuponu almaya hak kazanıyor. Hediye kuponlarını kuracağımız stantlarda kayıt ettiren vatandaşlar festivalin ardından yapacağımız çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Milli Piyango İdaresi ile düzenlediğimiz çekilişle değişik hediyeler dağıtacağız, bir kişiye otomobil vereceğiz.
     Festivale sadece UTSO üyesi firmaların katılabileceğinin altını çizen Kuvvet, festivalin başarıya ulaşması halinde ilerleyen dönemlerde geleneksel hale getirileceğini söyledi.
     Ocak ve Şubat aylarında kentte alışveriş oranının düştüğüne dikkat çeken Kuvvet, festivalin il merkezi ile 5 ilçe merkezinde yapılacağını duyurdu.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Uşakta alışveriş festivali yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER