Uşak Emniyet Müdürü Demirtaş:

Uşak Emniyet Müdürü Demirtaş: Halkımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmesi için tedbirler alındı


UŞAK (A.A) - Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Kurban Bayramının huzur ve güven içinde geçirilmesi için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.
     Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, bu kapsamda trafik ekiplerinin bayram süresince 24 saat görev yapacağını, halkın yoğun olduğu bölgelerde olası yan kesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı sivil ekiplerin görev yapacağını kaydetti.
     Kurbanlık satış yerlerinde resmi ve sivil ekiplerin sahte para, dolandırıcılık ve hayvan hırsızlıklarına yönelik çalışma yaptığını ifade eden Demirtaş, Halkımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmesi için tedbirler alındı. Halkımızın huzur ve güven içinde bayramı geçirmesini diliyoruz. Özellikle İzmir-Ankara kara yolunda trafik denetimlerimiz çok yoğun şekilde sürecek. Sürücülerin hız limitlerine uymasını, uykusuz ve yorgun trafiğe çıkmamalarını istiyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızın bayramını kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Emniyet Müdürü Demirtaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER