Uşak Valisi Erden, 100 ve 97

Uşak Valisi Erden, 100 ve 97 yaşındaki yaşlıları ziyaret etti


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, 100 yaşındaki Murat Avşar ile 97 yaşındaki Hatice Değirmenciyi evlerinde ziyaret etti.
     İlk olarak Işık Mahallesi Hisarkapı Uluyolunda oğlu Ramazan Değirmenci ile yaşayan 97 yaşındaki Hatice Değirmenciyi ziyaret eden Vali Erden ve eşi, 2 çocuk, 10 torun sahibi Hatice Değirmencinin sağlık durumu ve günlük yaşantısı hakkında bilgi aldıktan sonra bir süre sohbet etti.
     Daha sonra Ünalan Mahallesi Müjde sokakta kızı Zekiye Duysak ve damadı Mehmet Duysak ile birlikte yaşayan 100 yaşındaki Murat Avşarı ziyaret eden Vali Erden, burada yaptığı açıklamada, Türk örf ve adetlerinde büyüklerine sahip çıkmanın önemli yeri olduğunu söyledi.
     Erden şunları söyledi:
     Ziyaret ettiğimiz her iki büyüğümüzün de aileleri tarafından sahip çıkılarak yalnız bırakılmadıklarını görmek bizleri çok mutlu etti. Devletimiz sosyal devlet olmanın gerekliliğiyle yaşlılarımızın her türlü ihtiyaçlarını çözmektedir. Ancak aile ve evlatların gösterdiği sevgi, saygı ve şefkat onların yaşamlarının en kıymetli dönemlerini rahat ve huzurla geçirmelerini sağlamaktadır. Bu örnek davranışlarından dolayı her iki aileye de teşekkür ediyorum. Toplumumuzun her kesiminin büyüklerine sahip çıkmalarını ve onların bu sevgiye, saygıya ihtiyaçları oldukları bu hassas dönemlerinde yalnız bırakmamalarını istiyorum.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Valisi Erden, 100 ve 97 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER