ÜTSO, ING Bank ile protokol imzaladı

ÜTSO, ING Bank ile protokol imzaladı


ORDU (A.A) - Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) ile ING Bank arasında işbirliği protokolü imzalandı.
     Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Şimşek, ING Bank Karadeniz Bölge Müdürü Oğuzhan Tuna ve bankanın Ünye Şube Müdürü Reşat Alemdağın hazır bulunduğu toplantıda işbirliği protokolü imzalandı.
     İşbirliği protokolüyle amaçlarının oda üyelerinin uygun koşullarda kredilerden faydalanmasını sağlamak ve onlara destek olmak olduğunu ifade eden Şimşek, şunları söyledi:
     İmzalanan protokol çerçevesinde oda üyeleri, ING Bankta gerçekleştirecekleri bankacılık işlemlerinde birçok fırsattan istifade edecek ve üyelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış finansman ürünlerinden indirimli faiz oranlarıyla faydalanacaklar. ÜTSO üyelerini, işyeri alımından ticari taşıt kredisine, nakit yönetimi hizmetlerinden kısa vadeli finansmana kadar avantajlı faiz oranları ile buluşturan ING Bank, POS ve çek karnesi gibi nakit yönetimi ürünleri ile oda üyelerinin tahsilat ve operasyonel çözüm ortağı olmayı hedefliyor. Bununla beraber üyeler, diğer bankacılık ihtiyaçlarını da ING Bankın geniş ürün yelpazesinden yararlanarak karşılama olanağı bulacaklar. Şimdiden oda üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.
     Protokol kapsamında oda üyesi firmaların hem finansmana kolay erişimine yardımcı olacak hem de ING Bankın bankacılık hizmetlerinden avantajlı koşullarda faydalanabilmelerini sağlayacaklarını belirten ING Bank Karadeniz Bölge Müdürü Oğuzhan Tuna, Biz Karadeniz Bölgesi olarak Ünyede KOBİlerimizle özel bir anlaşma yapmak istedik, bu anlaşmayı da bugün imzaladık. Çok geniş bir yelpazede daha özel imkanları Ünyedeki müşterilerimize sunuyoruz dedi.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber ÜTSO, ING Bank ile protokol imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER