UÜ 2. Bilgilendirme ve Ar

UÜ 2. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri -Fikir sahibi ile yatırımcıyı buluşturmayı amaçlayan Fikir Ormanı projesi tanıtıldı


BURSA (A.A) - Uludağ Üniversitesi (UÜ) 2. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri kapsamında, fikir sahibi ile yatırımcıyı buluşturmayı amaçlayan Fikir Ormanı projesi tanıtıldı.
     Proje hakkında bilgi veren Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD) Ar-Ge Komitesi Başkanı Orhan Güngör, yastık altında kalan fikirleri yatırımcıyla buluşturarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
     Güngör, projenin asıl amacının, yatırımcı ile fikir sahibini buluşturmak olduğunu vurgulayarak, Bu zamana kadar yatırımcı ile buluşamayan doğru fikirleri yatırımcıyla buluşturmak çok önem arz eden bir konudur. Amacımız, bu fikirlerin yitip gitmemesini sağlamak, fikirlerin yatırımcıyla buluşmasıdır dedi.
     Proje ile ilgili çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Güngör, BUMİAD bünyesinde oluşan fikir ormanı için internet sitesi hazırlıklarımız sürüyor. Başvurular şahsen de yapılabiliyor. Üniversite öğretim üyeleri, öğrenciler, sanayide çalışan kişiler hedef kitlemizi oluşturuyor. Yeter ki inovatif, yeni bir fikir olsun. Yakında kuracağımız komite ile bu fikirleri elekten geçireceğiz ve doğru fikirleri yatırımcıları ile buluşturacağız diye konuştu.
    
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber UÜ 2. Bilgilendirme ve Ar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER