Uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyon

Uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyon -Kocaeli ve İstanbulda düzenlenen operasyonlarda, 45 kilogram eroin ele geçirildi -Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli ve İstanbulda uyuşturucu kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda 45 kilogram eroin ele geçirilirken, olayla ilgili 3ü kardeş 6 şüpheli gözaltına alındı.
     Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin Doğu illerinden karayoluyla İzmite uyuşturucu madde getireceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.
     Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından söz konusu eroini Y.Anın getireceğini belirleyen ekipler, şüpheliyi İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde gözaltına aldı.
     Y.Anın üst aramasında herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlamayan ekipler, şüphelinin valizinde yaptıklara aramada, valizin gizli bölmelerine yerleştirilmiş halde 3 kilogram eroin ele geçirdi.
     Emniyette ifadesi alınan Y.Anın bağlantısının bulunduğu suç örgütü üyelerinin İstanbulda faaliyet gösterdiği bilgisine ulaşan polis ekipleri, yaptıkları takibin ardından adreslerini belirledikleri şüphelilerin İstanbul Beylikdüzündeki evlerine operasyon düzenledi.
     Operasyonda, 42 kilogram eroin ele geçiren ekipler, olayla ilgili Y.Anın kardeşleri Ş.A. ve K.A. ile kuzeni R.A. ve 2 kişiyi gözaltına aldı.
     Şüphelilerin söz konusu uyuşturucu maddeyi, Balkan ülkelerine göndermeyi planladıkları öğrenildi.
     Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, daha sonra Kocaeli Adliyesine sevk edildi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER