Vali Alim Baruttan 24 Kasım Öğretmenler

Vali Alim Baruttan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı


NİĞDE (A.A) - Vali Alim Barut, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Vali Alim Barut mesajında, bu günde öğretmenlere hitap etmenin şerefine erişmenin mutluluğunu yaşadığını, bu göreve gelmesinde en büyük emeğin öğretmenlerinin olduğunu kaydetti.
     Öğretmenlerin mesleğe memleketin en ücra köşelerinde başlayarak görevlerine devam ettiklerini vurgulayan Barut, şunları kaydetti:
     Topluluk yediden yetmişe fedakarlar topluluğudur. Memleketin her yerinde şehrinde, kasabasında ve köyünde kutsal meslek nöbeti tutuyorsunuz. Devletimizin varlığını, devletimizin imkanlarının tam olarak götürülmediği yerlerde dahi hissettiriyorsunuz. Camia olarak bu devlete, bu millete hizmetten geri kalmadınız. Yakın geçmişte milletimize olduğu kadar camianıza da tasallut eden bozgunculara karşı dimdik durarak, eğitim hizmeti vererek almaları gereken cevabı verdiniz. Daima devletimizin varlığına, milletimizin bütünlüğüne, vatanın bölünmezliğine, cumhuriyetimize, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip nesiller yetiştirdiniz.
     Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen de gün dolayısıyla mesaj yayımladı.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Vali Alim Baruttan 24 Kasım Öğretmenler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER