Vali Altınoktan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler

Vali Altınoktan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     Altınok, yaptığı açıklamada, gazeteciliğin fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu ifade etti.
     Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazetecilerin, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağladığını vurgulayan Altınok, şunları kaydetti:
     Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, basının önemini Gazeteciler, kanunun ve umumun menfaatlerinin aksine muamelelere şahit ve vakıf oldukları takdirde gerekli yayında bulunmalıdır sözleriyle dile getirmiştir.
     Basın çalışanlarımıza prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder. İlimizdeki tüm gazete, radyo ve televizyon çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Vali Altınoktan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER