Vali Altınok, Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini

Vali Altınok, Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini ziyaret etti


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde incelemede bulundu.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Altındağdan merkez hakkında bilgi alan Altınok, özel bakıma muhtaç kişilerin kaldığı merkezlerin sosyal devletin gereği olarak hizmet verdiğini, bu merkezlerde kalanların her türlü ihtiyaçlarının özel eğitim alan kişiler tarafından karşılandığını belirtti.
     Rehabilitasyon merkezini gezen Altınok, eğitim sınıfları ve iş atölyelerinde incelemelerde bulundu. Atölyelerde öğretmenlerin nezaretinde hediyelik eşya ve galoş üretimi yapan değişik yaş gruplarındaki gençlerle sohbet eden Altınok, rehabilitasyonun büyük sabır gerektiren bir konu olduğunu söyledi.
     Aksarayda bulunan resmi ve özel rehabilitasyon ve bakım merkezlerini yerinde incelediğini, bu merkezlerin verilen hizmet ve imkanlar açısından iyi durumda olduğunu gördüğünü ifade eden Altınok, ilgili birimler tarafından bu merkezlerin sürekli denetlendiğini belirtti.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Vali Altınok, Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER