Vali Altıparmak POYDun ödül törenine katıldı

Vali Altıparmak POYDun ödül törenine katıldı -Altıparmak: -EXPO 2016da herkesin desteğine ihtiyacımız var


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kızıldağın ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine katıldı.
     Vali Altıparmak, burada yaptığı konuşmada, EXPOnun tanıtımını yeterli bir şekilde yapamadıklarını, ancak bu eksikliğin farkında olduklarını söyledi.
     Altıparmak, Ama otellerimizden ve siz profesyonel yöneticilerimizden bu filmi otellerinizde göstermenizi, gelen turistlere mutlaka seyrettirmenizi, lobilerinizdeki, tanıtım televizyonlarınızda EXPOnun tanıtım filminin gösterimi yapmanızı istiyorum. Hakikaten ilgi görüyor. Tanıtımı yapmış oluyoruz. İnşallah kırlangıç bayraklarını da çoğaltıp otellerimizin salonlarında bulunduracağız dedi.
     Profesyonel Otel Yöneticileri Derneğini sessiz, sakin ve demokratik şekilde yönetim değişikliği yaptıkları için kutlayan Vali Altıparmak, yeni yönetimle de işbirliği yapacaklarını düşündüğünü ifade etti. Altıparmak, Turizmin en önemli ayaklarından birisiniz. Siz olmadan bu işin olması mümkün değil diye konuştu.
     Turizmde sürdürülebilirliğin önemine işaret eden Altıparmak, patron ağırlıklı değil de sektör ağırlıklı düşünülmesi gerektiğini, bunun çok önemli olduğunu vurguladı.
     Vali Altıparmak, Antalyaya 11 milyon yabancı turistin geldiğini, yerli misafirler ile Antalyanın 16 milyon turist ağırladığını anlatarak, Antalyayı tanıtacak kişileri turizmciler olduğunu kaydetti.
     EXPO 2016da herkesin desteğine ihtiyacımız var diyen Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü:
     EXPO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına atandım. Bu, omzumdaki yükleri biraz daha artırdı. Bunu da kendi başımıza yapmamız mümkün değil. Konsey toplantısını cuma günü yapacağız, ama sizlerin desteğine, yaratıcılığına ihtiyacımız var. Farklı ürünleri, alternatiflerin neler olabileceği konusunda desteklerinizi bekliyoruz.
     Altıparmak turizmcilere seslenerek, Antalyadaki tiyatro, bale, opera gibi sanat etkinliklerine katımın özendirilmesini istedi.
     Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da tesislerin geçmiş dönemde yapıldığını, bugün de yapılmaya devam edeceğini, hizmet sektörünün önemli olduğunu ifade etti.
     En iyi Yönetilen Destinasyon Ödülünü Antalya Valisi Ahmet Altıparmakın aldığı törenin sonunda, Bakan Yardımcısı Arıcı, Vali Yardımcısı Recep Yüksel de diğer ödülleri sahiplerine verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali Altıparmak POYDun ödül törenine katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER