Vali Balkanlıoğlu, Çobanlar ilçesini ziyaret etti

Vali Balkanlıoğlu, Çobanlar ilçesini ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çobanlar ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Kenan Aktaşı ziyaret etti.
     Vali Balkanlıoğlu, Çobanlar Kaymakamlığında ziyaret ettiği Aktaşa yeni görevinde başarılar diledi.
     Halkın refahı, huzuru ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmaları her zaman desteklediklerini belirten Balkanlıoğlu, köylere içme suyu, kanalizasyon, yol gibi hizmetlerin götürüldüğünü ifade etti.
     İlçelerin sorunlarını öğrenmek, çözüme katkı sağlamak amacıyla sıkça ziyaretler gerçekleştirdiğini hatırlatan Balkanlıoğlu, ilçe ve ilçeye bağlı köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmede, il merkezinden önce başvurdukları en üst makamın kaymakamlar olduğunu dile getirdi.
     Balkanlıoğlu, kaymakamların da en uzaktaki köylere dahi giderek vatandaşlarla bire bir görüşmelerini, sorunları dinleyip, inceleyip çözüm üretmelerini beklediklerini söyledi.
     Kaymakam Aktaş ise ziyaretin kendisi ve çalışma arkadaşlarına çalışma azmi verdiğini ifade ederek, köylerde herhangi bir hizmet eksikliğinin ve sorunun olmadığını, tüm köylerde kilitli parke taşı döşemesi, asfalt ve kanalizasyon yapıldığını, içme sularının son derece sağlıklı olduğunu ve sürekli kontrollerin yapıldığını kaydetti.
     Belediyenin hizmetleri konusunda bilgi veren Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka da, elektrik konusunda sıkıntı yaşadıklarını anlattı.
     Ziyarete İlçe Jandarma Komutan Vekili Hamdi Bircek, İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Ecevit Altun, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu da katıldı.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Vali Balkanlıoğlu, Çobanlar ilçesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER