Vali Çakır, Ardeşen Gençlik Spor Kulübüne

Vali Çakır, Ardeşen Gençlik Spor Kulübüne yemek verdi


RİZE (A.A) - Rize Valisi Nurullah Çakır, Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübüne yemek verdi.
     Çayelinde bir restoranda verilen yemeğe, Vali Çakırın yanı sıra Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, İl Genel Meclis üyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gültekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, antrenör Hüsnü Kemal Durak, teknik ekibi ile sporcular katıldı.
     Vali Çakır, yaptığı konuşmada, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımının, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca hazırlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde yürütülen Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri projesini üstlenmesini istedi.
     Kulübün gönül elçiliğine topyekun aday olması gerektiğini ifade eden Çakır, Çünkü ilimizi Süper Ligde temsil eden tek takım. Bu kapsamda yönetim kurulu ve teknik kadro öncülüğünde bütün sporcular, Rizede ihtiyaç sahibi çocuklara hentbol öğretecek. Belki o çocuk gelecekte hentbolcu olamayacak ama onlara sunulacak eğitim imkanlarıyla sosyal çevre kazanmış olacaklar ve gelişme döneminde özgüven kazanacaklar. Bu şekilde toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının artırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması sağlanacak dedi.
     Takım kaptanı İlke Şen de projeye tam destek vereceklerini kaydederek, Projenin Rize ayağını gönüllülükle üstleneceğiz ve ihtiyaç sahibi çocuklara sahip çıkarak kendilerine eğitim vereceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Çakır, Ardeşen Gençlik Spor Kulübüne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER