Vali Çakır: Samimi, içten ve üretken

Vali Çakır: Samimi, içten ve üretken kadınlarımızın mikrokredi çalışmalarında yanındayız


RİZE (A.A) - Rize Valisi Nurullah Çakır, Samimi, içten ve üretken kadınlarımızın mikrokredi çalışmalarında yanındayız dedi.
     İl Genel Meclisi Encümen Salonunda düzenlenen mikrokredi takdim törenine, Vali Çakırın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Mikrofinans Rize Bölge Müdürü Emel Kuk ve mikrokredi kullanan kadınlar katıldı.
     Vali Çakır, yaptığı konuşmada, samimi, içten ve üretken kadınların, mikrokredi çalışmalarında yanlarında olduklarını söyledi.
     Kadınların, medeni cesaretleri ile ülke ekonomisine de katkı sağladığını belirten Çakır, İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisince 2008-2012 yılları arasında 500 bin liraya yakın bir kaynağın aktarılması memnuniyet vericidir. Bunun için İl Genel Meclisi Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca mikrokredi uygulamasından faydalanan üyelerin de borç ödemedeki göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı memnuniyet vericidir. İyi organizasyonlarından dolayı Mikrofinans Rize Bölge Müdürü Emel Kuk ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.
     Daha sonra Mikrofinans Rize Bölge Müdürlüğünce 28 kadına 33 bin 226 lira kredi sunuldu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Çakır: Samimi, içten ve üretken Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER