Vali Cengizden yaralı askere ziyaret

Vali Cengizden yaralı askere ziyaret


SİNOP (A.A) - Sinop Valisi Ahmet Cengiz, 4 Ağustos akşamı, Hakkarinin Çukurca ilçesi yakınlarındaki Geçimli Karakoluna bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda yaralanan askeri evinde ziyaret etti.
     Vali Cengiz, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun ile birlikte Geçimli Karakoluna bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırı ve sonrası çıkan çatışmada sağ bacağından yaralanan 1991 doğumlu Jandarma Er Erkan Kuş ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette yaralı askerin sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Cengiz, 75 milyon insanımızı derinden yaralayan hain saldırıda 6 askerimiz ve 2 geçici köy korucumuz şehit olmuş, 15 askerimiz de yaralanmıştır. Çatışmada yaralanan asker kardeşimizi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunduk, ailesine de metanetlerinden dolayı teşekkür ettik. İçinde vatan sevgisi olmayan hiçbir kimse bu kutsal görevi yapamaz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize bu vesile ile Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Vali Cengizden yaralı askere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER