Vali Daşözden lösemili çocuklara bayram ziyareti

Vali Daşözden lösemili çocuklara bayram ziyareti


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesinde tedavi gören lösemi hastası çocuklara bayram ziyaretinde bulundu.
     Daşöz, Manisaspor Asbaşkanı Mustafa Pekçetin, Zihinsel Engellileri Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Arslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ile birlikte lösemi tedavisi gören çocukların bayramını kutlamak için Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesini ziyaret etti.
     Ziyaretinde hastanede lösemi tedavisi gören ve 20. yaşına giren Aykut Can için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasına katılan Daşöz, Burada yatan tüm hastaların ve hastane görevlilerinin Ramazan Bayramlarını kutluyorum, nice güzel günleri hep birlikte görmeyi diliyorum dedi.
     Daşöz, lösemi tedavisi gören çocuklara, daha önceki ziyaretlerinde birlikte çektirdikleri çerçevelenmiş fotoğrafları ile çeşitli hediyeler verdi.
     Hastanede 20 yaş gününü kutlayan Aykut Cana, Manisaspor Asbaşkanı Mustafa Pekçetin tarafından da futbolcu ve yöneticiler tarafından imzalanmış bir futbol topu hediye etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Vali Daşözden lösemili çocuklara bayram ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER