Vali Güvençten şehit ve gazi yakınlarına

Vali Güvençten şehit ve gazi yakınlarına yardım


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği, kentteki şehit ve gazi yakınlarına Kurban Bayramı dolayısıyla yardımda bulundu.
     Vali Güvenç, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türkiye Muharip Gazileri Derneği üyelerini makamında kabul etti.
     Gazi ve şehit yakınlarıyla bir süre görüşen Vali Güvenç, onlara çeşitli hediyeler ile nakdi yardımda bulundu.
     Gazetecilere açıklamada bulunan Vali Güvenç, Kurban Bayramının tüm dünyaya barış, kardeşlik getirmesini temenni etti.
     Bayramda komşu ülke Suriyedeki akan kanın durmasını dileyen Vali Güvenç şunları kaydetti:
     Komşumuz Suriyedeki bu karışıklığın, iç savaşın bitmesini içtenlikle temenni ediyoruz. Ülkemizde de bayram inşallah kalıcı bir barışa, dostluğa, kardeşliğe inancımız gereği olan hoşgörüye, sevgiye sebep olur diyoruz. Bu anlamda çok sıkıntılı geçen 2012 yılı bayramın geldiği şu son günlerinde inşallah barışın, kardeşliğin geliştiği, yeşerdiği, büyüdüğü bir dönem olur diye ümit ediyoruz.
     Bayramda da şehit yakınları ve gazilerle bir arada olacaklarını, şehitleri rahmetle anacaklarını belirten Vali Güvenç, bayramın 2. gününde de bütün vatandaşlara açık bir bayramlaşma yapacaklarını söyledi.
     Kurban Bayramını da seyahat edecek kişilerin trafikte dikkatli olmasını isteyen Güvenç, vatandaşların refahı ve güveni için polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin bayram süresince görevlerinin başında olduklarını ifade etti.
     Türkiye Muharip Gazileri Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Hasan Aslanda kendilerini unutmayan Vali Güvençe teşekkür ederek, ihtiyaç sahibi Gazilere yapılan yardımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Vali Güvençten şehit ve gazi yakınlarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER