Vali Karaloğlunun bayram mesajı

Vali Karaloğlunun bayram mesajı


VAN (A.A) - Van Valisi Münir Karaloğlu, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.
     Karaloğlu, mesajında ramazanın aydınlık, bereketli, şefkat ve merhamet dolu iklimini hep beraber yaşadıklarını belirterek, iftar sofralarının ferahlık ve esenliğinde buluştuklarını söyledi.
     Ekmeğimizi, suyumuzu, sevgimizi ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle paylaşmanın hazzını bir kez daha tattık diyen Karaloğlu, yeniden buluşmak temennisiyle bu kutlu ayla vedalaştıklarını belirtti.
     Karaloğlu, mesajından şu ifadelere yer verdi:
     Şimdi bayram zamanı. Sevdiklerimizle, dostlarımızla kucaklaşma, hasret giderme zamanı. Güzel Bayramımız; sahip olduğu ruh ve mana kökleri sayesinde, deprem felaketiyle sarsılmış şehrimizin ve insanımızın yeniden ayağa kalkma hamlesine güç katacaktır. Günümüz, dünümüzden daha aydınlık ve yarınımız, günümüzden daha berrak olacak. Geleceğin Vanı; herkesin, sakini olmaktan gurur duyacağı bir yaşam merkezi olacak. Bütün bunları başarmak için gerekli ve yeterli potansiyele, birlik ve dirliğe, şanlı ve kadim geçmişe, sarsılmaz inanca ve tabii ki bizleri buluşturan bayramlara sahibiz.
     Bu inançla Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor; bu kutlu günün, Vanımız, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    
     Yayıncı: Yahya öylek
<< Önceki Haber Vali Karaloğlunun bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER