Vali Kemelekten yeni yılın ilk bebeğine

Vali Kemelekten yeni yılın ilk bebeğine altın -Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, kentte yeni yılın ilk bebeğine altın armağan etti


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, kentte yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti.
     Sivasta 2013 yılının ilk bebeği, saat 00.45te Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisinde dünyaya geldi.
     Serhat ve Berna Korkmaz çiftinin Metin Yağız ismini verdiği, 3 kilo 600 gram ağırlığındaki bebeğine, Vali Zübeyir Kemelek altın armağan etti.
     Anne ve bebeğin tedavisinin devam etmesi dolayısıyla Kemelekin hediyesini, İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter, baba Serhat Korkmaza takdim etti.
     İlter, hastanede 2012 yılının bitimine bir saat kala dünyaya gelen iki bebek ve annesini de ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.
    
     -Vali Kemelekin yeni yıl ziyaretleri-
    
     Bu arada, Vali Zübeyir Kemelek, yeni yıl dolayısıyla İhramcızade Hakkı Toprak Huzurevini, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı Sevgi Evlerini, Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü, Şehit Fethi Akyüz Polis Merkezini, 112 İl Ambulans Servis Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezini, İtfaiye Müdürlüğünü, İl Jandarma Komutanlığını ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden Kemelek, Sevgi Evlerindeki çocukların düzenlediği eğlence programını izledi. Huzurevinde kalan yaşlılar, Kemelekin ziyareti sırasında türkü söyledi.
     Görev başındaki tüm personelin yeni yılını kutlayan Kemelek, herkese sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diledi. Kemeleke, ziyaretler sırasında bazı protokol üyeleri eşlik etti.
     Öte yandan, Cumhuriyet Meydanında toplanan bir grup genç, hava sıcaklığının eksi 6 dereceye kadar düşmesine aldırış etmeden şarkılar söyleyerek yeni yılı kutladı.
    
     Muhabir: Merve Topuz - Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Vali Kemelekten yeni yılın ilk bebeğine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER