Vali Kızılcıktan Başhekim Algüne geçmiş olsun

Vali Kızılcıktan Başhekim Algüne geçmiş olsun ziyareti


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bir süre önce meslektaşı olan bir doktor tarafından saldırıya uğrayan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algüne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
     Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ekrem Algünün makamında gerçekleştirilen ziyarette Kızılcık, insanlığa sağlık hizmeti verenlere yapılan bu tür saldırıları nefretle kınadığını ifade etti.
     Kızılcık, doktorların insanlar için en önemli olan sağlık hizmetini sunduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bu kutsal görevi yaparken bu tür olaylarla karşılaşmak hiç hoş değil. Ama maalesef bu tür hadiseler zaman zaman olmakta, bizler idareci olarak bu olayın üzerine gidip bir daha tekerrür etmeyeceği şekilde sonuçlandıracağız. Yapılan kimsenin yanına kar kalmayacaktır.
     Başhekim Algün ise, bu saldırının bir meslektaşı tarafından yapılmış olmasının onu ziyadesiyle üzdüğünü belirterek,bu olayı yoldaki bir kaza şeklinde değerlendiriyorum. Ama bizler böyle olaylar karşısında hizmetimizden asla taviz vermeyeceğiz. Siz büyüklerimizi yanımızda görmek bizleri daha da güçlendiriyor ve şevklendiriyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Kızılcıktan Başhekim Algüne geçmiş olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER