Vali Kolattan veda ziyaretleri

Vali Kolattan veda ziyaretleri -Kolat, Belediye Başkanı Ürgüp, İl Emniyet Müdürü Seyhan ile İl Jandarma Komutanı Taşı ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Kırıkkaleye atanan Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ile İl Jandarma Komutanı Albay Ali Taşa veda ziyaretlerinde bulundu.
     Kolat, ilk olarak İl Emniyet Müdürü Seyhanı ziyaret etti. Kolat, burada yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürlüğü ile ayrı bir bağının olduğunu belirterek, Sizlerle iyi koordinasyonla güzel sonuçlar aldık. Polis teşkilatımızda büyük bir değişiklik ve gelişme olmuştur. Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için ne yapılması gerekiyorsa gece gündüz demeden bu hizmeti başarılı bir şekilde yürütmektedirler. Bundan sonra da başarıyla yürüteceklerinden eminim diye konuştu.
     İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gittiğiniz yerde de başarılarınızın devamını diliyoruz. Ailece sağlık sıhhat içerisinde hayırlı günler temenni ediyoruz, yolunuz da bahtınız da açık olsun dedi.
     Daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kolat, jandarmanın bu zamana kadar yapılan operasyonlarda göstermiş olduğu başarıların devamını diledi.
     Jandarma Kurmay Albay Ali Taş ise sağladığı desteklerden dolayı Kolata teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
     Ardından Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü ziyaret eden Kolat, uyum içerisinde birbirlerine destek vererek, Sivas için çalıştıklarını söyledi.
     Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise Biz sizden son derece memnunuz, hem görev adamı hem insan olarak. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Ürgüp, Kolata plaket ve çeşitli kitaplar hediye etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Vali Kolattan veda ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER