Vali Mahmut Demirtaşın Tut ziyareti

Vali Mahmut Demirtaşın Tut ziyareti


ADIYAMAN (A.A) - Vali Mahmut Demirtaş, Tut ilçesinde temaslarda bulundu.
     Vali Demirtaş, ilçe gezisi kapsamında ilk olarak Yaylımlı köyünde şehit Jandarma Er Onur Bozdemir için okutulan mevlit programına katıldı.
     Vali Demirtaş, daha sonra Tepecik, Dağyalankoz ve Akçatepe köylerini ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Demirtaş, köylerdeki okulları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime büyük önem verdiklerini ifade etti. Okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi için gayret ettiklerinin altını çizen Demirtaş, şunları kaydetti:
     Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza bugün sunacağımız imkanlarla ileride ülkemizin çok iyi bir noktaya geleceği şüphesizdir. Çünkü, bir ülkenin gelişmişlik düzeyi o ülkenin eğitim seviyesi ile ölçülmektedir. Bugün Tut ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya gelip, sorun ve sıkıntılarını dinledik. Her 3 köyümüzün de okullarında incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın bize ilettiği sorunları not alıp, bu sorunları inceleyerek, gereğini imkanlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Vali Mahmut Demirtaşın Tut ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER