Vali Toprak, Erganide incelemelerde bulundu

Vali Toprak, Erganide incelemelerde bulundu


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Erganide incelemelerde bulundu.
     Vali Toprak, Ergani KÖYDES ve İl Özel İdaresi Yatırım Programı kapsamında, Hançerli, Karşıbağlar, Özbilek, Gözekaya, Taştepe ve Deringöze köylerinde yapımı tamamlanan asfalt ve stabilize yol çalışmalarını denetledi.
     Köylerde asfalt yolları görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Toprak, Önceki yıllarda yapılmış ancak zaman içerisinde asfalt niteliğini kaybetmiş olan yolları da söküp yeniden yapıyoruz dedi.
     Erganide yürütülen çalışmalar için 5 milyon liralık ödenek ayrıldığını kaydeden Vali Toprak, 2012 yılı içerisinde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalar kapsamında ilçemize yaklaşık 5 milyon liralık bir ödenek aktardık. Hançerli, Karşıbağlar, Özbilek, Taştepe, Gözekaya ve Deringöze olmak üzere birçok grup yolunda yaklaşık 40 kilometre asfalt, 80 kilometre de stabilize yol yaptık diye konuştu.
     Son dönemde yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilçenin çehresini değiştirmeye çalıştıklarını vurgulayan Toprak, İnsanlarımızın sosyal ve ekonomik refahını yükselterek onları mutlu kılmak için çalışıyoruz dedi.
     Vali Topraka Kaymakam Erdinç Yılmaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Recep Cansu, Emniyet Müdürü Erkan Güneş, İl Özel İdaresi Kırsal Kalkınma ve Uygulama Daire Başkanı Baran Çetin de eşlik etti.
    
     Muhabir: Ekrem Senvar / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Vali Toprak, Erganide incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER