Vali Yılmazdan veda yemeği

Vali Yılmazdan veda yemeği


BİTLİS (A.A) - Burdur Valiliği görevine atanan Vali Nurettin Yılmaz, veda yemeği verdi.
     İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle Burdur Valiliğine atanan Vali Yılmaz, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla vedalaşmak için iftar yemeğinde bir araya geldi.
     Polis Evinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Vali Yılmaz, Bitlisin Türkiyenin en önemli noktası olduğunu söyledi.
     Yılmaz, şöyle konuştu:
     Bitlis Türkiyenin en önemli noktası. Buraya sahip çıkmak lazım. Tüm Türkiyeye sahip çıkmak lazım. Ama Bitlise ilk sıradan sahip çıkmak lazım. Bitlisin geleceğini güzel görüyorum. Ailece burada kaldık. Burayı unutmamız mümkün değil. Yolunuz düşer de kapımızı çalarsanız bundan büyük bir mutluluk ve şeref duyarız. Çünkü hepinizin emeği var hepinizle güzel dostluğumuz oldu. Sizleri görmek bizlere büyük bir mutluluk olacak. Burada sizinle birlikte olmaktan gerçekten mutlu olduk.
     Vali Yılmaz, kentte görev yapan basın mensuplarına da teşekkür etti.
     Yılmaz, Çünkü onlar Bitlise buradan haber yaparken gerekli özeni gösterdiler. İnşallah Bitlisin güzel haberlerini basından takip edeceğiz dedi.
     Vali Yılmazın veda konuşmasını yaparken eşi Hatice Yılmaz göz yaşlarını tutamadı. Konuşmanın ardından kurum amirleri ve bazı vatandaşlar Vali Yılmaza çeşitli hediyeler takdim etti.
     Program Vali Yılmazın Bitliste bulunduğu sürede çekilen bazı fotoğraflarıyla yapılan slayt gösteriminin sunumuyla son buldu.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Yılmazdan veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER