Vali Yükselin Polatlı ziyareti

Vali Yükselin Polatlı ziyareti -Yüksel: -Artık Ankarada ve Polatlıda yeni şeyler söylemek zamanı gelmiştir


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Polatlı ilçesinde, Polatlı ilçemiz, taşıdığı tarihî önem ve de sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerler bakımından Ankara için önemli bir ilçemizdir. Artık Ankarada ve Polatlıda yeni şeyler söylemek zamanı gelmiştir ifadesini kullandı.
     Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Polatlı Ticaret Odasını ziyaret eden Vali Yüksel, Polatlıda kaymakamlık, belediye, organize sanayi bölgeleri ve sivil toplum kuruluşlarının büyük bir uyum ve işbirliği içerisinde olduklarını ve ortak akılda buluştuklarını müşahede etmekten büyük memnuniyet duydum. Artık Ankarada ve Polatlıda yeni şeyler söylemek zamanı gelmiştir ifadesini kullandı.
     Polatlıda Expolardan, bilişim vadisinden, uluslararası fuarlardan, spor tabanlı olimpiyatlardan, turizmden ve çeşitlendirilmiş tarımdan bahsedilmesi gerektiğini dile getiren Yüksel, şunları kaydetti:
     Özellikle turizm önem verdiğimiz bir başlığımızdır; tarihin şafağından beri bu bölgede rol alan Polatlının tarihî ve turistik zenginliklerini tüm dünya ile paylaşmalıyız. Dünya ne konuşuyorsa, ne yapıyorsa biz de Ankarada onu yapmalıyız.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Vali Yükselin Polatlı ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER