Valiler kararnamesi

Valiler kararnamesi -ORGİAD Başkanı Kaymaz: -"Sayın Ordu Valimiz ilimizin tüm sorunlarıyla yakından ilgilenmiş, çözüm önerileri getirmiş ve ciddi çalışmalar yaparak Ordu halkının takdirini kazanmıştır"


ORDU (A.A) - Ordu Genç İş Adamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, Valiler kararnamesiyle Kayseriye atanan Ordu Valisi Orhan Düzgünün görev süresi boyunca yaptığı ciddi çalışmalarla halkın takdirini kazandığını ifade etti.
     Kaymaz, yaptığı yazılı açıklamada, Vali Düzgünün Kayseri Valisi olarak atanmasını büyük üzüntü ile karşıladıklarını belirtti.
     Vali Düzgüne yeni görevinde başarılar dileyen Kaymaz, şunları kaydetti:
     "Sayın valimiz görev süresi boyunca Ordunun tüm sorunlarıyla yakından ilgilenmiş, çözüm önerileri getirmiş ve ciddi çalışmalar yaparak Ordu halkının takdirini kazanmıştır. Özellikle Ordu-Giresun Havalimanı, Çevre Yolu, Dere Yolu, Karadeniz - Akdeniz bağlantı yolu, Botanik Park, Çambaşı kayak pisti ve turistik otel yatırımları gibi projelerin gerçekleşmesi için çok önemli çalışmalar yapmış, raporlar hazırlamış ve yatırımların hayata geçirilmesi için takipte bulunmuştur. Eğitime, sağlığa ve sosyal projelere çok önem vermiştir. Görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sayın valimize çok teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz."
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Valiler kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER