Valiler kararnamesi

Valiler kararnamesi -Kararnameyle Kayseriye atanan Ordu Valisi Orhan Düzgün için veda gecesi düzenlendi


ORDU (A.A) - Valiler kararnamesiyle Kayseriye atanan Ordu Valisi Orhan Düzgün için veda gecesi düzenlendi.
     Ordu Valiliği tarafından bir otelde düzenlenen veda gecesine Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, bazı siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri kişi katıldı.
     Gecede bir konuşma yapan Vali Düzgün, kısa bir süre önce valiler kararnamesiyle Kayseriye atandığını hatırlattı. 44 aylık görev süresi içerisinde çok güzel projelere imza attıklarını belirten Düzgün, "Görevde olduğum sürede elimizden gelen her şeyin en iyisini Ordu adına yapmaya gayret gösterdik" dedi.
     Valilikte ilk görev yeri olan Orduyu ve Orduluları hiç bir zaman unutmayacağını da ifade eden Düzgün, "Her ne kadar fiziki olarak Ordu ve Ordululardan ayrılsam da her zaman gönlüm Ordu halkıyla birlikte olacak. Orduda çok güzel anıları geride bırakarak gidiyorum. Görev sürem boyunca bana her zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Düzgün, 17 Mayıs Cuma günü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün Kayseriyi ziyaret edecek olmasından dolayı Ordudan erken ayrılmak zorunda kaldığını, 16 Mayıs Perşembe sabahı kentten ayrılacağını sözlerine ekledi.
     Gecede bazı kurum temsilcileri tarafından Vali Düzgüne hediyeler verildi.
     Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü Hüseyin Likoğlu da Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün eşi Hayrunnisa Gülün Ordu ziyareti sırasında Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün ile Boztepede çekilen hatıra fotoğrafını hediye etti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Valiler kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER