Vanda Öğretmenler Günü etkinliği

Vanda Öğretmenler Günü etkinliği


VAN (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi öğretmenlerini ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.
     Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir, beraberinde Atletizm Milli Takım Antrenörü Hüseyin Esen ve Türkiye şampiyonluğu yaşamış 6 sporcu ile birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kardeş okul olan Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi öğretmenlerini ziyaret etti.
     Okuldaki öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayan ve karanfil veren Özdemir ve beraberindeki heyet, okul beden eğitimi öğretmenine sürpriz yaparak tenis raketi, futbol topu gibi malzemeler hediye etti.
     Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Özdemir, Öğretmenlerimiz bizim için çok önemli, onların kıymetini bilmeliyiz. Değerli öğretmenlerimizin sadece bir günü değil hayatlarının her gününü kutluyorum. Bugün bu anlamlı günlerinde yanlarında olmak bizleri de oldukça mutlu etmiştir dedi.
     Ferdi Sporlar Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Arası Satranç Turnuvasında dereceye giren öğretmenlere ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Vanda Öğretmenler Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER