Vanda amatör spor kulüplerinin sorunları tartışıldı

Vanda amatör spor kulüplerinin sorunları tartışıldı


VAN (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sorunları için toplantı düzenledi.
     Ferdi Sporlar Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve TFF Bölge Müdürlüğüne bağlı amatör spor kulüplerinin sorunları tartışıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, 2012-2013 sezonu öncesinde, il genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sorunlarını dinlemek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere toplandıklarını söyledi.
     Kulüplerin ciddi sıkıntılar içinde olduğunu belirten Sinir, şöyle konuştu:
     Bir araya gelip sıkıntılarımızı yüz yüze konuşup, sıkıntılarınızı yetkililere ulaştırmaya çalışalım istedik. Valimiz Münir Karaloğlunun katkılarıyla Gürpınar, Edremit ve Vanda semt sahaları yapılmaya devam edecek. Sizlerden bu çalışmalar sonrasında iyi sporcular yetiştirerek altyapıya önem vermenizi istiyoruz. Amatör maçlarında fair play çerçevesinde geçmesini istiyorum. Maalesef amatör maçlarda küfürler oldukça fazla. Bu nedenle maç izlerken küfür duyduğumda kalkıp gidiyorum. Bunları hep beraber düzeltmeye çalışacağız.
     TFF Bölge Müdürü Fatih Tekbudak ise, futbol kulüplerinin eğlence alanı değil de faaliyet alanı olarak değerlendirmesi gerektiğini söyledi.
     Tekbudak, Mülki amirlerimiz, çalışmalarımızı rahatlıkla ve özveriyle sürdürmemiz için çok iyi fırsatlar sunuyor. Kulüp çalışmalarımızın ne aşamada olduğunu, hangi sıkıntılarımız olduğunu hepimiz de biliyoruz. Toplantıyla sorunlarımıza çözüm bulmak istiyoruz dedi.
     Toplantıya, AKSF Başkanı Cengiz Polater, Antrenörler Derneği Başkanı Mehmet Tuğrul, amatör spor kulüpleri başkanları ve yöneticiler katıldı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda amatör spor kulüplerinin sorunları tartışıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER