Vanda araç yangını

Vanda araç yangını -Arızalı aracı otomobiliyle çekmeye çalışan kişi, otomobilinin aniden alev almasıyla ölümle burun buruna geldi


VAN (A.A) - Vanda, arızalı bir aracı otomobiliyle çekmeye çalışan kişi, otomobilinin aniden alev almasıyla ölümle burun buruna geldi.
     Alınan bilgiye göre, arkadaşı Bülent T.ye ait 34 YB 5763 plakalı otomobilin arızalanması üzerine 65 NL 785 plakalı otomobili ile yardıma giden Salih Ç, arızalı aracı otomobilinin arkasına halatla bağlayarak Oto Sanayi Sitesine götürmek istedi.
     İpek yolu Caddesinde seyir halinde olan Salih Ç. idaresindeki otomobil, motorundaki aşırı ısınma nedeniyle aniden alev aldı.
     Her iki otomobilin LPGli olması nedeniyle büyük tehlike atlatan Salih Ç. ve Bülent T, araçlarından inerek olay yerinden hızla uzaklaştı.
     Olay yerine gelen polis ekipleri yolu yaya ve araç trafiğine kapatırken, itfaiye ekibi de yanan otomobile anında müdahalede bulundu.
     Kullanılamaz hale gelen otomobil ile arızalı olan araç olay yerine gelen kurtarıcıyla yoldan kaldırılırken, aracın alev aldığı anları bazı vatandaşlar cep telefonuyla görüntüledi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Vanda araç yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER