Vanda tango keyfi

Vanda tango keyfi -Kentte hizmet veren bir otelde haftada bir gün düzenlenen tango gecelerine hem Vanlılar, hem de kentte görevli memurlar büyük ilgi gösteriyor


VAN (A.A) - Vanda hizmet veren bir otelde haftada bir gün düzenlenen tango gecelerine hem Vanlılar, hem de kentte görevli memurlar büyük ilgi gösteriyor.
     Ankara Tango Akademisinde aldıkları dans eğitiminin ardından iki yıl önce kente yerleşen Fevzi ve Havva Kelek çifti, kent merkezindeki bir otelde tango geceleri düzenlenmesi talebinde bulundu.
     Otel yönetiminin teklife olumlu yanıt vermesinin ardından kentteki dans meraklılarına tango eğitimi veren Kelek çifti, aynı zamanda haftada bir gün düzenledikleri gece ile davetlilere de tango keyfi yaşatıyor.
     Tango eğitmenlerinden Fevzi Kelek, 8 yıldan bu yana tango yaptığını belirterek, Türkiyenin birçok şehrinde tango yapılıyor. Vanda da yapılabileceği düşüncesiyle burada tango geceleri düzenliyoruz dedi.
     Dans meraklılarına tango öğretmek amacıyla işe koyulduklarını vurgulayan Kelek, tango eğitimi verildiğini duyan Vanlıların ve kentte görevli memurların kursa büyük rağbet gösterdiğini söyledi.
     Kelek, vatandaşlara tangoyu tanıtmak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini bildirerek, İleri ki zamanlarda bunu uluslararası düzeye taşıyıp Vanda bir tango yarışması ya da tango festivali düzenlemek istiyoruz diye konuştu.
     Eşi Havva Kelek de iki yıl önce kente geldiklerinde tango yapacak bir yer bulamadıkları için eşiyle evde dans ettiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Burada tango yapmaya başladığımızda üç çifttik. Şimdi sayımız 30u buldu. Eşim bu konuda çok ısrarlı, ben de birçok şeyi ondan öğreniyorum. İnsanlar, haftada bir kez de olsa burada tango yapmanın keyfini yaşıyor ve öğrenmek istediklerini em eşime hem de bana soruyorlar. Biz de onlara her konuda yardımcı oluyoruz.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER