Van Genç Girişimciler İcra Kurulundan, VATSOya

Van Genç Girişimciler İcra Kurulundan, VATSOya ziyaret


VAN (A.A) - Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu ve beraberindeki kurul üyelerini makamında kabul etti.
     Geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulunun ardından tekrar Van Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına seçilen Köroğlu ve beraberindeki icra kurulu üyeleri Mehmet Canpolat, Sibel Cacim Saatçioğlu, Devrim Kıran, Necip Oflas, Gökmen Uçar, Sercan Orhun, M. Akif Keleş, Ahmet Bozkurt ile icra kurulun doğal üyesi VATSO Genel Sekreter Vekili Serap Şenol, Nadiroğlunu makamında ziyaret etti.
     İcra kulunun üye sayısı ve çalışma alanı hakkında bilgi veren Köroğlu, şubat ayında icra kurulunun olağan genel kurulunun yapılacağını ve kendilerinin de bölgede bir kişiyi yönetime seçtirme çabası içinde olduklarını söyledi.
     Vanın bölgenin cazibe merkezi olduğunun altını çizen Nadiroğlu ise, Muş, Bitlis, Ağrı ve Hakkari gibi çevre illerinin ticaret ve sanayi odalarının üye sayıları bin ile bin 500 civarında olduğunu, Vanda ise sadece bir grubun üye sayısı bin 200 olduğunu ifade etti.
     Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Nadiroğlu, ilde birlikteliğin sağlanması durumunda önlerinde hiçbir engelin kalmayacağını kaydetti.
     Vanda yaşanan depreme rağmen hayata geçirdikleri Tekstil Kent, Fuar ve Kongre Merkezi ile Yenilenebilir Enerji projelerini Kalkınma Bakanlığı ve bürokratları ile kurdukları diyalog ve gösterdikleri samimiyet sonucu hayata geçirdiklerinin altını çizen Nadiroğlu, Ben asla ve asla bireysellikten yana olmadım. Benim felsefem birliktelikten yanadır. Her zaman ve yer yerde odamı ön plana çıkarmadım dedi.
     Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nadiroğlu, ilin gelişmesi ve kalkınması adına yapılacak her türlü projeye imkanları dahilinde destek sunacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Emre Ilıkan
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Van Genç Girişimciler İcra Kurulundan, VATSOya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER