Vanlı boksörler Erzurum yolunda

Vanlı boksörler Erzurum yolunda


VAN (A.A) - İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle kurulan Van Boks Takımı, Erzurumda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için hazırlıklara başladı.
     Gurbette olan Vanlı milli boksörleri tekrar il takımına kazandırmak için bir aya gelen İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, oluşturdukları Van Boks Takımını şimdi Türkiye Şampiyonasına hazırlıyor.
     25 Kasım 1 Aralık 2012 tarihleri arasında Erzurumda düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası müsabakalarına davet edilen Van Boks Takımı, hazırlık çalışmalarını tamamlayarak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Eğitim Sağlık Merkezi Misafirhanesinde bir araya geldi.
     Şampiyonaya katılacak olan boksörlerle buluşan Sağlık İl Müdürü Dr. Bilal Acar, 18-33 yaş grubu büyükler boks şampiyonu müsabakalarına Vandan 8 sporcunun katılacağını söyledi.
     Acar, Bizler iki kurum olarak böyle bir proje yaparak, başka illerde bulunan milli sporcularımızı tekrar Vana geri getirerek sporcularımıza sahip çıkmak ve kazanılan başarıları Vanımız adına sonuçlandırmak istedik. Şimdi milli boksörlerimiz Türkiye Şampiyonası müsabakalarına davet edildi. Gençlerin başarılı sonuçlarla Vana döneceğine inanıyorum dedi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Antrenörleri Ayhan Öz ise, Çocukların çok iyi mücadele ederek, takım ruhunu oluşturarak alacakları birincilik kupasıyla bizleri mutlu edeceklerdir. Bizi bugüne kadar destekleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acara ve Sağlık Spor Kulüp yönetimine teşekkür ediyor, desteklerini bundan sonra da bekliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Vanlı boksörler Erzurum yolunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER