Vatandaştan imar uygulamasına tepki

Vatandaştan imar uygulamasına tepki -Akçaabatta bir grup vatandaş, Belediye Meclis Toplantısının yapıldığı salona girerek imar uygulamasına tepki gösterdi


TRABZON (A.A) - Akçaabatta bir grup vatandaş, Belediye Meclis Toplantısının yapıldığı salona girerek imar uygulamasına tepki gösterdi.
     Akçaabat Belediyesinin Yeni Mahallede yaptığı imar uygulamasında mağdur olduklarını öne süren yaklaşık 30 kişi, Belediye Meclis Toplantısının yapıldığı salona girdi.
     Meclis Başkanı Beytullah Ertem, gruba Meclise ancak dinleyici olarak katılabileceklerini, konuşma haklarının olmadığını söyledi. Meclis gündeminin okunmasının ardından, belediye meclis üyelerinin teklifi ile grup içerisinden bir kişinin açıklama yapmasına izin verildi.
     Mahalleli adına söz alan Adem Seyis, yapılan imar uygulaması ile mağdur edildiklerini savunarak, meclisin aldığı kararı iptal etmesini istedi. Bunun üzerine konuşan Meclis Başkanı Ertem, konuyla ilgili bir komisyon kurduklarını ve komisyon kararına göre vatandaşların haklarını adli makamlarda aramaları gerektiğini belirtti.
     Bunun üzerine grup, tepki göstererek salonu terk etti.
    
     Muhabir: Derviş Altuntaş
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vatandaştan imar uygulamasına tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER