VATSOdan Defterdar Öze ziyaret

VATSOdan Defterdar Öze ziyaret


VAN (A.A) - Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Van Defterdarı Yücel Özü makamında ziyaret ederek, üye ve sanayicilerin sorunlarını aktardı.
     Yönetim Kurulu üyesi Metin Abi ve Van Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Fahri Solmaz ile Defterdar Yücel Özü makamında ziyaret eden Nadiroğlu, tüccar ve sanayicinin yaşadığı bazı sorun ve sıkıntıları aktardı.
     Nadiroğlu, yeni kurulan S.S. Orta Ölçekli Van Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığının Organize Sanayi Bölgesi ile çevre yolu arasındaki bulunan 850 dönümlük mera arazisinin bir bölümünün tahsisinin yapılmasını istedi.
     Defterdar Öz ise, taleplerin yasalar çerçevesinde gereğinin yapılması konusunda yol göstereceklerini belirtti.
     Öz, depremin ardından Akköprü mahallesinde kurdukları konteynerlerde hizmet veren kurumun mükelleflerine daha güzel bir ortamda hizmet vermek için ilk etapta kiralama yönetimi ile bir yer aradıklarını söyledi.
     Öz, Yeni bir hizmet binasının yapımı için tahsis edilen arazinin zemin etüdünü bitirdik. Ancak binanın tamamlanması birkaç yılı alacağından mükelleflerimize iyi hizmet vermek için kiralık bir yer arayışımız devam ediyor. Bu kapsamda birkaç özel mülkiyet sahibi ile yaptığımız görüşmelerimiz devam ediyor. Nihai bir sonuca bağlanması durumunda mükelleflerimize daha iyi bir ortamda hizmet vereceğiz dedi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber VATSOdan Defterdar Öze ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER