Vefat eden Malatya Belediyesi Basın Müdürü

Vefat eden Malatya Belediyesi Basın Müdürü Aslanın adı tesise verilecek


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren belediye basın müdürü Cemal Aslanın adını bir tesise vereceklerini bildirdi.
     Adıyaman ve Malatya Gazeteciler Cemiyetinden 40 kişilik heyeti makamında kabul eden Çakır, Aslanın ölümüyle ekipten büyük bir parçayı kaybettiklerini söyledi.
     Çakır, Aslanı rahmet ve minnetle andıklarını, sevenlerinin olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Kendisiyle birçok konuda görüş alışverişinde bulunurduk. Sağduyusuyla hiçbir olay karşısında ön yargılı davranmazdı. Böyle güzel bir huyu vardı. İnsani ilişkileri son derece sağlıklıydı, herkesle ilişki kurabilen, konuşabilen ve ölçüsünü de çok iyi ayarlayabilen bir yetenekteydi. O açıdan biz büyük bir personelimizi, ekibimizden büyük bir parçayı kaybettiğimiz gibi aynı zamanda bir dostumuzu arkadaşımızı kaybetmiş olduk diye konuştu.
     Ahmet Çakır, merhum Cemal Aslanın ismini bir tesise vererek adını orada yaşatacaklarını bildirdi.
     Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Aslanın kardeşi İbrahim Aslan da Çakırın bu süreçte hep yanlarında olduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti.
     İbrahim Aslan, Bundan sonraki süreçte Cemal Aslanın kardeşi olarak, Malatya Belediyesi ve Malatya basınının bir kardeşi olarak Adıyamanda olduğumuzu ve bundan sonraki süreçte de her zaman o ilişkilerin devamı için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı belirtmek istiyorum dedi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Vefat eden Malatya Belediyesi Basın Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER