Velinin okul müdürünü darbettiği iddiası

Velinin okul müdürünü darbettiği iddiası -Kırşehirde, bir okul müdürünün öğrenci velisi tarafından darbedildiği öne sürüldü


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde, bir okul müdürünün öğrenci velisi tarafından darbedildiği öne sürüldü.
     Alınan bilgiye göre, Atatürk Ortaokulu Müdürü Süleyman Yıldır, okul bahçesinde kavga eden iki öğrenciyi ayırarak polise haber verdi. Olaydan sonra okula gelen polis ekibi, arkadaşını darp ettiği ileri sürülen öğrenciyi polis merkezine götürdü.
     Bu arada, kavgaya karışan çocuklardan birinin velisi okul müdürünün odasına giderek tartışmaya başladı. Öğrenci yakınının müdür Yıldırı darbettiği öne sürüldü.
     Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde rapor alan Yıldır, daha polis merkezine giderek öğrenci yakını hakkında şikayetçi oldu.
     Olaydan sonra polis merkezine gelen Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir öğrenci velisinin okul müdürünü darbetmesinin üzüntü verici olduğunu söyledi.
     Ayata, Bir veli gelmiş. Çocuğuma neden müdahale edildi diyerek müdür beyin odasına girmiş. Makamında otururken kendisine saldırmış. Şu anda velinin kim olduğunu tam bilmiyoruz. Kamera görüntülerinden tespit edilecek. Müdür bey de şahsen tanıyor ama ismen bilmiyor. Müdür beyin sağlık konusunda bir sıkıntısı yok. Kendisine geçmiş olsun diyoruz dedi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Velinin okul müdürünü darbettiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER