Vergi Haftası kutlamaları

Vergi Haftası kutlamaları -Kırşehir Defterdarı Tapar, Vergi Haftası nedeniyle Kırşehir Valisi Özdemir Çakacakı ziyaret etti


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Defterdarı İsmet Tapar, Vergi Haftası nedeniyle Kırşehir Valisi Özdemir Çakacakı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette sırasından bir konuşma yapan Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, devlet olarak ne kadar çok vergi toplanırsa, vatandaşa da o kadar iyi hizmet vereceğini söyledi.
     Bu hafta dolayısıyla vergi bilinci daha geniş kesimlere anlatılacağını ifade eden Vali Çakacak, şöyle dedi:
     Kamuoyunda vergi kaybının önlenmesi kayıt dışılığın bitirilmesiyle ve toplanan vergilerin nerelere gittiğinin anlatılması son derece önemlidir. Devlet gelirinin en önemli kalemini vergi oluşturur. Dolayısıyla bizler vatandaşlar olarak iyi ve kaliteli hizmet bekliyorsak, vatandaşın borcu olan vergilerin toplanmasına en iyi şekilde aracılık etmemiz gerekir. Vatandaş olarak vergi vermek vatandaşlık görevimizdir. Birey olarak vergiyi verme konusunda üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız. Bunun yanında kamu görevlileri olarak vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı en iyi hizmeti vermeliyiz.
     İl Defterdarı İsmet Tapar da, Vergi Haftası nedeniyle çeşitli etkinliklerle vergiyi insanlara aktaracaklarını söyledi.
     Defterdar Tapar ile birlikte gelen heyet Vali Çakacaka çiçek ve Vergi Haftası nedeniyle plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Vergi Haftası kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER