Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torulspor, dış transferde 2 sporcuyla daha sözleşme imzaladı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor, dış transferde 2 sporcuyla daha sözleşme imzaladı.
     Gümüşhane Torulspor Kulübü Başkanı İhsan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin isteğiyle, geçen sezon Tokat Plevnede oynayan köşe oyuncusu Çağlar Özer ve son üç sezondur Ziraat Bankası forması altında çeşitli başarılara imza atan libero Özer Özger ile sözleşme imzaladıklarını belirtti.
     Özer Özgerin yıldız bir sporcu olduğunu kaydeden Uçar, şöyle konuştu:
     Özer, voleybola Bursaspor altyapısında başladı. Bursa Emniyet ve Arçelikte oynayan başarılı voleybolcu daha sonra Konya Meram, Tokat Belediye Plevne takımlarında yer aldı. Libero olarak görev yaptığı Plevnede başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Özer, Ziraat Bankasına transfer oldu ve son üç sezondur bu takımın başarısı için mücadele etti. Özer Özger önümüzdeki sezon mavi beyazlı formayı giyecek.
     Uçar, transfer çalışmalarını sürdüreceklerini, güçlü rakiplerin bulunduğu ligde başa baş mücadele etmek için güçlü bir ekiple sezona başlayacaklarını kaydetti.
     Gümüşhane Torulspor, bu sezon, iç transferde Murat Palavar, Sinan Bayram ve pasör Vefa Yılmaz ile dış transferde de Çankaya Belediyesi Anka Spordan Alper Güllü, Maliye Milli Piyangodan Tolga Altıntaş ve Polonyanın Jastrzobski Wogiel takımından Brezilyalı yıldız oyuncu Ashley Nemer ile sözleşme yapmıştı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER