Voleybol

Voleybol -Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şimşek: -3. Ligde mücadele edecek Tunceli İl Özel İdaresi Spor Kulübü voleybol takımı, sporda kente yeni ve farklı bir heyecan getirecek


TUNCELİ (A.A) - Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, 3. Ligde mücadele edecek Tunceli İl Özel İdaresi Spor Kulübü voleybol takımı, sporda kente yeni ve farklı bir heyecan getirecek dedi.
     Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tuncelide voleybol branşında bir ilki başaran İl Özel İdaresi Spor Kulübü erkek voleybol takımının, bu yıl Tunceliyi 3. Ligde temsil edeceğini belirtti.
     Bölgesel Lig (N) Grubunu yenilgisiz lider olarak tamamlayan voleybol takımının, play-off müsabakalarını da namağlup bitirerek 3. Lige yükseldiğini ifade eden Şimşek, Takımımız 2 antrenör ve 17 sporcuyla çalışmalarına temmuz ayında başlayacak ve eylül ayında başlayacak 3. Lig grup müsabakalarına kadar devam edecek dedi.
     Grupta iyi mücadele ederek ilk 4 takım arasına girmeyi ve play-offa katılmayı hedeflediklerini belirten Şimşek, Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İlimizde futboldan sonra ilk defa voleybolda bir takımımız 3. Ligde müsabakalara katılacak. Bu süre içinde müsabakalar deplasmanlı yapılacağı için ilimizin tanıtımına katkı sağlayacak diye konuştu.
     Şimşek, Tuncelili sporseverleri, play-off ile birlikte 9 ay sürecek müsabakalarda takımı desteklemeye çağırdı.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER