Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torulspor Kulübü Başkanı İhsan Uçar: Lige iyi bir başlangıç yapabilmek için sahamızda Arkas Spor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulsporun kulüp başkanı İhsan Uçar, lige iyi bir başlangıç yapabilmek için kendi sahalarında Arkas Spor ile yapacakları ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
     İhsan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 sezonunun 13 Ekimde başlayacağını ve çekilen fikstür sonucu ilk karşılaşmalarını kendi sahalarında Arkas Spor ile yapacaklarını anımsattı.
     Uçar, Arkas Sporun güçlü bir rakip olduğunu biliyoruz. Ancak, biz de güçlüyüz. Yaptığımız yeni transferlerle çok iyi bir takım kurduk. Lige iyi bir başlangıç yapabilmek için sahamızda yapacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz dedi.
     Takımın hazırlıklarını Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonunda sürdürdüğünü anlatan Uçar, şunları söyledi:
     14 kişilik sporcudan oluşan takımda geçen sezondan sadece 3 sporcumuz var. İkisi yabancı olmak üzere 11 yeni sporcu transfer ettik. Hepsi de çok kaliteli sporcular. Şu anda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımdaki uyum çok iyi. Bu sezon şampiyonluğun en önemli adaylarından birisiyiz. Tek amacımız şampiyonluğu Anadoluya getirmek.
    
     Muhabir:İbrahim Özdemir / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER