Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Başkanı Özdemir: Greenwich Saat TED Kolejlileri yenerek hem 3 puanla tanıştık hem de sezonun ilk galibiyetini aldık


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Başkanı Evren Evrim Özdemir, Greenwich Saat TED Kolejlileri yenerek hem 3 puanla tanıştıklarını hem de sezonun ilk galibiyetini aldıklarını söyledi.
     Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon sahalarında Arkas Spora 3-0, deplasmanda Bursa Yenişehir Belediyespora 3-2 yenildiklerini anımsatarak, Saha ve seyircimiz önünde yapacağımız karşılaşma hem puan hem de moral ve motivasyon açısından çok önemli bir karşılaşmaydı. Greenwich Saat TED Kolejlileri yenerek hem 3 puanla tanıştık hem de sezonun ilk galibiyetini aldık. İyi oyunla rakibimizi 3-1 yenmemiz bizleri olduğu kadar taraftarlarımızı da mutlu etti. 4 puanla yedinci sırada bulunuyoruz. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanarak iyi sonuçlar alacağımdan eminim dedi.
     Özdemir, Teledünya Türkiye Kupasında 07 Kasım Çarşamba Galatasaray ile karşılaşacaklarını kaydederek, Ara vermeden hazırlıklarımıza başladık. Galatasarayın gücünü biliyoruz. Biz mütevazı bir takımız. Dileğimiz bu karşılaşmadan galip ayrılmak. Umarım öyle olur diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER