Voleybol

Voleybol -Türkiye Voleybol 3. Ligi D Grubunda zirve mücadelesi veren Tarsus, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı


MERSİN (A.A) - Türkiye Voleybol 3. Ligi D Grubunda zirve mücadelesi veren Tarsus Belediyespor bayan voleybol takımı, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.
     Antrenör Hasan Baykara, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığ Polis Gücü karşısında ilk seti 23-25, ikinci seti 21-25 ve üçüncü seti de 18-25 kazanarak sahadan 3 puan aldıklarını hatırlattı.
     Elazığ Polis Gücü karşısında hedefledikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ve bunun sonucunda haklı bir galibiyet elde ettiklerini belirten Baykara, Takım olarak biz her maç için galibiyet hedefi koyuyoruz. Bunu sezonun ilk yarısında aldığımız galibiyetlerle gösterdik. Oyuncularımızın hepsini Elazığ Polis Gücü deplasmanında gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalardaki karşılaşmalarımızda da bu başarının devam edeceğini umut ediyorum dedi.
     Sezonun ikinci haftasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Baykara, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER