Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -4 Eylül Belediye Antrenörü Zoroğlu: Ziraat Bankası maçı bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz


SİVAS (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Sivas 4 Eylül Belediyenin antrenörü Levent Zoroğlu, taraftarlarının desteğiyle Ziraat Bankası maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi.
     Zoroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu konuk edecekleri Ziraat Bankasının çok iyi transferler yaptığını ve rakiplerinin bu karşılaşmaya iyi hazırlandığını vurguladı.
     Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istediklerini belirten Zoroğlu, Ziraat Bankası maçı bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor dedi.
     Maç saatinin, Spor Toto Süper Ligde pazar günü oynanacak Sivasspor-Sanica Boru Elazığspor karşılaşması sonrasına geldiğine dikkat çeken Zoroğlu, Tüm Sivaslıları maça davet ediyoruz. Bu önemli müsabakada taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz diye konuştu.
    
     -Hedefimiz kupa değil, lig-
    
     Teledünya Erkekler Türkiye Kupası 2. tur maçında güçlü rakipleri Fenerbahçe Grundigi 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldiklerini anımsatan Zoroğlu, çeyrek final ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesine iç sahada 3-1 mağlup olduklarını hatırlatarak, Bizim hedefimiz kupa değil, lig dedi.
     Levent Zoroğlu, yeni transferler yapmak istediklerini, bu konuda çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
     Sivas 4 Eylül Spor Salonunda oynanacak 4 Eylül Belediye-Ziraat Bankası maçı, 23 Aralık Pazar günü saat 15.30da başlayacak.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER