Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -Gümüşhane Torul Gençlik Taraftar Platformu, kulübün maddi sıkıntısı nedeniyle destek çağrısında bulundu


GÜMÜŞHANE (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik Taraftar Platformu, kulübün maddi sıkıntısı nedeniyle destek çağrısında bulundu.
     Gümüşhane Torul Gençlik Taraftar Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamada, kulübün maddi sıkıntısının had safhaya ulaştığı, sporcuların 3 aydır alacaklarının ödenemediği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
     Oyuncularımızın da bakmakta yükümlü oldukları aileleri var. Bu psikoloji ile ne antrenmana çıkabiliyorlar ne de maçlara konsantre olabiliyorlar. Ligin bitmesine 4 hafta kala son 4 maçını kaybeden takımımız için tehlike çanları çalmaya başladı. Kulübümüzün yöneticilerinin çoğunluğu kulübe katkı sağlayan kişilerden oluşuyor.
     3 yıldır özveri ile görev yapan, birçok borca giren yöneticilerin de yapabileceği bir şey kalmamış durumda. 3 aylık biriken ve oyunculara ödenmesi gereken 80 bin lira aslında birinci ligde oynayan bir voleybol takımı için komik gelebilir ama olmayınca olmuyor. Buradan tüm Gümüşhane kurum, kuruluş ve derneklerin yetkililerine çağrıda bulunuyoruz, bu zor gününde destek olmalarını istiyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER