Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi -Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Aksoy: Kazandığımız 3 puan, puan sıralamasında yerimizi korumamızı ve bizden daha alt sıralarda bulunan takımlar ile puan farkını artırmamızı sağladı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol Takımının antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 4 Eylül Belediye karşısında çok güzel oyunla kazanılan 3 puanla, puan sıralamasındaki yerlerini koruduklarını ve alt sıralardaki takımlarla puan farkını artırdıklarını söyledi.
     Bahadır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 Eylül Belediye karşılaşmasına mutlak 3 puan almak için çıktıklarını ve bunu da başardıklarını belirterek, Kazanmamız halinde rakibimizle aramızdaki puan farkı 6ya çıkacak ve 7. sıradaki yerimizi koruyacaktık. Rakibimizin kazanması halinde ise puanlarımız eşit olacaktı. Bu nedenle her iki takım için önemli karşılaşmaydı dedi.
     4 Eylül Belediye karşılaşmasının ilk 2 setini hatasız oynayarak kazandıklarını, 3. sette yapılan bariz hatalarla seti verdiklerini kaydeden Aksoy, şunları söyledi:
     Ancak, 4. sette en az hata ve taraftarlarımızın da olağanüstü desteğiyle seti almasını bildik ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldık. Sporcularımı kutluyor, taraftarlarımıza bu güzel desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2 günlük iznin ardından 2 Şubatta deplasmanda oynayacağımız Greenwich Saat TED Kolejliler karşılaşmasına hazırlanacağız.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Zafer Sel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER