Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Voleybol: Erkekler 1. Ligi -Son 4 maçını kaybeden Sivas Dört Eylül Belediye, ligde adeta galibiyeti unuttu -Antrenör Zoroğlu: Kötü gidişi durdurmak için elimizden geleni yapacağız


SİVAS (A.A) - Voleybol Erkekler 1. Liginde son 4 maçını kaybeden Sivas Dört Eylül Belediye, adeta galibiyeti unuttu.
     Lige sahasında Yenişehir Belediye ve Gümüşhane Torul Gençlike karşı aldığı 3-0lık galibiyetlerle iyi bir başlangıç yapan Sivas ekibi, son haftalarda düşüşe geçti.
     Son dört maçta deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Çankaya Belediye ve Maliye Milli Piyangoya 3-0, evinde ise Greenwich Saat TED Kolejlilere 3-2 yenilen Sivas Dört Eylül Belediye, galibiyete hasret kaldı. Bu periyotta sadece 1 puan alabilen Sivas temsilcisi, geride kalan 6 maçta topladığı 7 puanla ligde 8. sırada yer alıyor.
     Teledünya Türkiye Kupasında Fenerbahçe Grundigi saf dışı bırakarak çeyrek finale yükselen Dört Eylül Belediye, ligde çıkışa geçmek istiyor.
     Takımın antrenörü Levent Zoroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Grundig maçından sonra takım olarak olumsuz bir havaya girdiklerini belirtti.
     Son dönemde iyi oynamadıklarını ifade eden Zoroğlu, basit hatalar yaptıklarını, istedikleri oyunu kuramadıklarını söyledi. Zoroğlu, dün Maliye Milli Piyangoya 3-0 kaybettikleri maçta da oyun içinde sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek, Gerekli tedbirleri alacağız. Kötü gidişi durdurmak için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Ligde gelecek hafta Halkbankı konuk edeceklerini belirten Zoroğlu, tek hedeflerinin bu maçı kazanmak olduğunu söyledi.
     Dört Eylül Belediye-Halkbank maçı, 4 Eylül Salonunda 25 Kasım Pazar günü saat 17.00de başlayacak.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Voleybol: Erkekler 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER