Voleybol: Erkekler 3. Lig

Voleybol: Erkekler 3. Lig -Acıpayam Merkezspor: 0 - Bigadiç Belediyespor: 3


DENİZLİ (A.A) - Voleybol Erkekler 3. Lig A grubunda mücadele eden Acıpayam Merkezspor, sezonun ilk karşılaşmasında Bigadiç Belediyespora 3-0 mağlup oldu.
     Acıpayam Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Acıpayam Merkezspor Kulüp Başkanı Alim Arslan, Bigadiç Belediyespor Kulüp Başkanı Demirel Şıkın da aralarında yer aldığı sporseverler izledi.
     Maçta, setleri 21-25, 12-25 ve 25-27 kaybeden Acıpayam Merkezspor, Bigadiç Belediyespora 3-0 yenildi.
     Bigadiç Belediyespor Kulüp Başkanı Demirel Şık, maç sonrası yaptığı açıklamada, Kazanmak güzel bir duygu. Heyecanlı bir karşılaşma oldu. Belediye başkanımızın desteği ile kurulan voleybol takımımız bir aylık bir zaman içinde iyi çalışarak bu maça hazırlandı. Takımımızdan umutluyuz. Önümüzdeki karşılaşmalarda da iyi sonuçlar alacağımızdan eminiz. Her iki takım oyuncularını kutluyorum diye konuştu.
     Acıpayam Merkezspor Kulüp Başkanı Alim Arslan ise sezonun ilk maçında galibiyet elde etmek istediklerini, ama bunun olmadığını ifade ederek, Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanarak kazanmak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Voleybol: Erkekler 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER