Voleybol: Erkekler Birinci Ligi

Voleybol: Erkekler Birinci Ligi -Yenişehir Belediyespor Antrenörü Yıldız: -Üzücü trafik kazası, oyunumuzu olumsuz etkiledi


BURSA (A.A) - Erkekler Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Yenişehir Belediyesporun antrenörü Senai Yıldız, maçtan 1 gün önce kulübün voleybol şube sorumlusu Ahmet Akar ile şoförü Yusuf Çarıkçılara bir otomobilin çarpması sonucu yaralanmalarının oyunlarını olumsuz etkilediğini söyledi.
     Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada Greenwich Saat TED Ankara Kolejlilere 3-0 yenildikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, karşılaşmaya moral bozukluğuyla çıktıklarını ifade etti.
     Ankaraya mutlak kazanmak için gittiklerini, maçtan 1 gün önce Akar ile Çarıkçılara yolda yürüdükleri sırada bir otomobilin çarptığını, kaza nedeniyle maça moral bozukluğu içinde çıktıklarını belirten Yıldız, İyi başlamamıza rağmen oyuna konsantre olamadığımız için sonunu getiremedik. Üzücü trafik kazası, oyunumuzu olumsuz etkiledi dedi.
     Yıldız, Gazi Eğitim Hastanesine kaldırılan Akarın ayağında kırık ve yüzünde dikiş olduğunu, Çarıkçıların ise kaburgasında kırık ve ezikler bulunduğunu, tedavilerinin sürdüğünü bildirdi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Voleybol: Erkekler Birinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER