Voleybolcuları taşıyan otobüse kurşun isabet etmesi

Voleybolcuları taşıyan otobüse kurşun isabet etmesi -Gümüşhane Valisi Mayda: İlk tespit, herhangi bir gerginlik olmaması nedeniyle bunun bir kaza kurşunu olduğu yönünde


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Gümüşhane Torul Gençlik takımının bulunduğu otobüse kurşun isabet etmesiyle ilgili olarak, İlk tespit, herhangi bir gerginlik olmaması nedeniyle bunun bir kaza kurşunu olduğu yönünde dedi.
     Mayda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay sonrası Kulüp Başkanı Evrem Evrim Özdemiri arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ve olay hakkında bilgi aldığını belirtti.
     Mudanya Kaymakamı ile de görüştüğünü ifade eden Vali Mayda, Şu an itibariyle konuyu soruşturuyorlar, inceliyorlar. İlk tespit, herhangi bir gerginlik olmaması nedeniyle bunun bir kaza kurşunu olduğu yönünde. Ancak biz konunun hassasiyetle incelenmesini, eğer bir ihmal veya bir art niyet varsa cezalandırılması talebimizi ilettik. Onlar da bizzat konuyla yakından ilgileneceklerini ifade ettiler. İnşallah bir art niyet olmadığını umut ediyoruz, kazadır diye bekliyoruz diye konuştu.
     Erkekler Voleybol Birinci Liginde deplasmanda Yenişehir Belediyesi ile karşılaşan Gümüşhane Torul Gençlik kafilesini taşıyan Hüseyin Bakkalın kullandığı 16 LB 494 plakalı otobüsün camı, maç sonrası Mudanyadaki otellerine giderken Tepederbent mevkisinde kırılmıştı. Camın mermi isabet etmesi sonucu kırıldığını fark eden sürücü Bakkal, durumu jandarmaya bildirmişti.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Voleybolcuları taşıyan otobüse kurşun isabet etmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER